Balaton-Átevezés: Egy napra bezár a Kutyás Fürdetőhely

  • -

Balaton-Átevezés: Egy napra bezár a Kutyás Fürdetőhely

Fonyód Város Önkormányzata egyeztetéseket kezdeményezett a Magyar Kajak – Kenu Szövetséggel, akik az idei évtől megrendezik a Balaton – átevezést.

Hidvégi József polgármester, a korábbi szervezőket képviselő Lehel László, valamint a Hivatal érintett munkatársai meghallgatták Berényi Pétert, a Magyar Kajak – Kenu Szövetség szervezési és marketing igazgatóját, aki ismertette a szervezési procedúra részleteit.

targyalas

Számos kérdésben megállapodtak a felek, bízva abban, hogy 2017-től új szintre emeli a Szövetség ezt a nagy hagyományokkal rendelkező fonyódi kezdeményezést.

Felhívjuk figyelmüket, hogy augusztus 12-én, szombaton a fonyódi kutyás fürdetőhely zárva lesz a Balaton – átevezés zavartalan, balesetmentes lebonyolítása érdekében.

A szervezők tájékoztatása szerint, a minden eddiginél nagyobb szabású Balaton – átevezés a jelentősen megnövekedett érdeklődés miatt a kutyás fürdetőhely területére is kiterjed, a kutyák biztonságának garantálása érdekében pedig a fürdetőhely mindössze egynapos bezárása indokolt.

kutyasok

Amennyiben rossz idő miatt az átevezés augusztus 12-én, szombaton elmarad, akkor a fent leírt feltételek az esőnapon, augusztus 13-án, vasárnapra érvényesek.
Megértésüket köszönjük!